Хороскоп

Денят е следпразнично напрегнат, трудно влизаме в ритъм

Дневен хороскоп за 7 май, вторник

 

В първия работен ден след поредицата почивни Луната е в Телец. Заедно с Венера образуват квадратура с Плутон. Денят носи напрежение заради закъснели ангажименти, които отлагахме преди празниците. Сега времето напредва, а и трудно влизаме в ритъм. Трябва дас ме много концентрирани, за да се справим с предизвикателствата.


ОВЕН

Спестете, не харчете

Днес не си позволявайте инвестиция или действие, които могат трайно да навредят на вашия финансов бюджет и стабилност. Денят изисква да бъдете пестеливи. Ще трябва набързо да свършите работа, която отложихте за след празниците.


ТЕЛЕЦ

Не се отпускайте

В първия следпразничен ден сте енергични и бързате да свършите колкото се може повече работа. Учудвате колегите си, защото бликате от идеи и жизненост. Днес някои ваши предишни действия ще дадат своите резултати.


БЛИЗНАЦИ

Не проваляйте хубавия ден

Нямате причина за напрежение, но чувствате вътрешно недоволство. Дразнят ви всички хора наоколо – с постъпките си, с начина си на мислене, с желанията си. Препоръчвам ви да не влизате в конфликт с тях и да не им налагате своето си мнение.


РАК

Трудности

Във вторник искате да постигнете повече, отколкото можете. Въобразявате си, че някои от колегите ви върви срещу вас и саботира всичко, с което се заемете. Лесно обвинявате другите за своите собствени грешки. Денят не е никак благоприятен за инициативи и новости.


ЛЪВ

Крадат ви идеите

Не споделяйте за плановете си. Днес си работете самостоятелно. Имате странното усещане, че около вас се навъртат хора, чието желание е да откраднат идеите ви и да се възползват от ваши заслуги, без да имат право в първия следпразничен ден.


ДЕВА

Търсите адреналина

Вторник разкрива нова страница в живота ви, възможност за едно ново и успешно начало, което да положите днес или в някои от следващите дни. Чувствате, че е миг за промяна. Бъдете по-емоционални и чувствени.


ВЕЗНИ

Разочаровани сте

Днес сте напрегнати и нервни. Оказвате се излъгани относно финансови приходи или плащане за вече свършена работа. Бесни сте заради това, че трудът ви не е оценен по достойнство. Губите ценно време в ядосване, а нищо не можете да направите.


СКОРПИОН

Любов и успешен бизнес

Във вторник се нуждаете от подкрепа за плановете и идеите си. В делово отношение ви чака просперитет и хармония. Днес можете да уговорите доста добри условия, ако се занимавате с частен бизнес. В личен план денят е хармоничен.


СТРЕЛЕЦ

Променете нещо във външния си вид

Стартирате седмицата динамично. Днес очаквайте задачите да се трупат една след друга в списъка ви, а вие забързано да ги отмятате. Ще бъдете доволни от всичко, което постигате. Променете нещо във външния си вид.


КОЗИРОГ

Нов период

Имате повод да се възгордеете от наскоро постигнати успехи. Вие сте в центъра на вниманието, а пред вас пластовете се разместват. Денят носи полъха на нещо ново и вълнуващо. Стартирате нов период и пред вас е възможността да извървите първите крачки от него успешно.


ВОДОЛЕЙ

Гледайте своята си работа

Стартирате поредната къса седмица с дребни нередности, които бавят плановете ви. Не си въобразявайте, че можете да противодействате на съдбата. Сега е важно да се съобразите с нейните капризи. Вършете това, което се иска от вас без да мърморите.


РИБИ

Не налагайте мнението си

Днес сте неспокойни и пренасяте това напрежение в общуването си с колегите. Имайте малко търпение и позволете на обстоятелствата да се развият и случат. Не избързвайте с изводите. Днес не е благоприятен ден за вземане на решения. Не налагайте мнение.


Хороскоп за родените на 7 май

Честит рожден ден! През следващата една година вашата задача ще бъде да проявите иновативно мислене и да се реализирате максимално добре на работното място. Сега ви е времето за издигане в кариерата.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *