Хороскоп

Хороскоп за петък и почивните дни

В петък Луната е в Близнаци, а квадратурата й със Сатурн ни предупреждава да бъдем внимателни и да не накърним нечии интереси, без да сме го искали. Възможно е да приказваме повече, отколкото е нужно, а това да ни накара да кажем слова, които в друг случай бихме си премълчали. В събота овладейте напрежението. И да ви дразни нещо, премълчете по-добре, отколкото да отваряте конфликт. Луната е в Рак и ще ни подтикне да направим подобрение в дома си – малък ремонт, почистване или разместване. В неделя Луната сключва хармонични аспекти с Венера и Сатурн. Денят носи полъха на добри взаимоотношения, наслада и спокойствие. Обърнете повече внимание на по-възрастните си роднини.


ОВЕН

Мерете приказките си

 

10 май. Опитайте се да говорите колкото се може по-ясно, сбито и конкретно. Изказвайки много думи наведнъж, само за да сте интересни на другите, може да доведе до ситуация, в която да кажете нещо, което не бива.

11 май. В събота се опитайте да бъдете по-сдържани, особено при разговори с близките си. Подредете дома си и го почистете. Активността ще ви помогне да преодолеете част от агресията си.

12 май. Настройте се за спокойна и уютна неделя, която можете да прекарате вкъщи или на гости на роднини. Купените вещи и пособия за дома днес ще ползвате с удоволствие и радост в бъдеще. Планирайте ремонт, ако се нуждаете от такъв.


 ТЕЛЕЦ

Неделно уединение

 

10 май. В петък вие ще бъдете особено практични. Ще прегледате списъка си със задачи още в сутрешните часове. Това е прекрасен момент за планиране и създаване на нещо, което да изработвате в следващите няколко седмици.

11 май. Ще ви се наложи да се погрижите за свои близки или роднини, които в момента имат нужда от вашата подкрепа. Денят е позитивен и ви носи положителни емоции в сферата на личния живот. Споделете нещо, което ви тежи.

12 май. В неделя ще ви се прииска да си останете вкъщи на спокойствие. Имате нужда от време, което да дарите на себе си и на своето семейство, без да сте обезпокоявани от каквото и да било и когото и да било. Дайте си такова време.


БЛИЗНАЦИ

Неделен шопинг

 

10 май. Опитайте да се фокусирате върху своите си цели, без да се разпилявате и без да предлагате помощта си на близки, колеги и приятели. Днес сте много словоохотливи и е възможно да загубите много ценно време в приказки.

11 май. В събота ще ви се наложи да отсявате истината от измамата във всеки един момент от деня. Няма да повярвате колко небивалици ще чуете. Ако приемате всичко за чиста момента, е възможно това да ви навреди.

12 май. Изслушайте внимателно онова, което близките ви разказват. Днес те искат да споделят с вас свои притеснения или радости, които пряко ги вълнуват. Обърнете им внимание. Денят е прекрасен и за шопинг.


РАК

Започнете промени

 

10 май. Възможно е да потърсите някого, на когото да споделите какво точно чувствате в момента. Как се усещате и кое ви тежи. Внимавайте, защото ще го направите дори на първия срещнат, а не всички са ваши приятели, за да откликнат на искрената ви изповед.

11 май. Луната навлиза във вашия знак. Започва нов етап в живота ви. Имате нужда да подобрите нещо около себе си, да направите малки или големи промени. Моментът е подходящ. Сега вие поемете инициативата.

12 май. Ще се чувствате прекрасно, защото сте заобиколени от близките си и с тях сте в идеални взаимоотношения. Няма какво друго да искате и да очаквате. Денят ще ви радва с позитивните си вибрации.


ЛЪВ

Казвайте думичката „не“

 

10 май. Днес говорите много, но вършите малко. По-склонни сте да прекарате часове наред, обсъждайки действията на колегите си, но ако някой погледне вашата извършена работа, определено ще има забележки.

11 май. Поставете граници между вас и хората, които обикновено ви се качват на главата и се възползват от добротата ви. Научете се да казвате думичката „не“, дори когато галят егото ви, за да изкопчат вашето „да“.

12 май. Ще се почувствате без сили и енергия да правите каквото и да било. Отделете този ден за почивка и възстановяване, без да изпитвате вина, че не вършите нищо. Тялото ви има нужда от покой.


ДЕВА

Щастлива неделя

 

10 май. В петък ще бъдете прекалено критични – и към своята работа, и към тази на вашите партньори. Това определено ще ви направи недоволни от всичко, което постигате. Защото очакванията ви са огромни. Вечерта поканете гости.

11 май. Днес сте особено креативни и това може да направи съботата ви доста интересна и забавна. Отидете на групово мероприятие, което е с тема изкуство. Посетете сбирка от типа „картина и вино“. Направете нещо, което ще ви разведри.

12 май. Ще се насладите на прекрасни моменти, споделени с приятели или хора, които са ви интересни по един или друг начин. Мнозина от вас днес могат да посетят семинар за личностно развитие.

 

ВЕЗНИ

Избегнете напрежението

 

10 май. Опитайте се да избягвате всякакви конфликти. Ограничете стреса на работното място и се заемете с ангажименти, които са ви по-приятни, леки и лежерни. Понякога самите вие си създавате напрежение, без да има нужда. Не го правете.

11 май. Заложете на честност във взаимоотношенията си с близките. И да не ви се нравят някои истини, по-добре е да си ги кажете, отколкото да сте лицемерни или те да са такива с вас. Събота е ден на откровенията.

12 май. Стремете се към хармония и баланс на взаимоотношенията в дома си. Обърнете внимание на естетиката вкъщи и на уютната обстановка. Купете вещ за дома си, която ще ви радва дълго време.


СКОРПИОН

Осъществете пътуване

 

10 май. Използвайте интуицията си, за да разберете някои реакции на хората около вас. Може би е добре да бъдете една идея по-прозорливи и мнителни. Напоследък се предоверихте повече от обичайното. В петък избягвайте споровете. Не влизайте в конфликти.

11 май. Не се лишавайте от пътуване, което можете да предприемете с цялото семейство. Посетете близко или далечно място, наситено с история и култура. Дори и да не ви се пътува, можете да посетите музей в града.

12 май. Ще потърсите начин как да споделите радости и притеснения на близките си. Имате нужда да поговорите с хора, които ви разбират и подкрепят. Ако имате Близнаци в обкръжението, задължително поговорете с тях.


СТРЕЛЕЦ

Нужда от почивка

 

10 май. Помислете върху нови идеи и перспективи, към които да се стремите от тук нататък. Петък ви предлага шансове да развиете възможности и скрити заложби. Не се учудвайте, ако ви се прииска да смените сферата, в която работите и се развивате.

11 май. Наспете се добре. Нямате нужда да се заемате с много задачи наведнъж. Не поемайте ангажименти. Оставете този ден за почивка и релаксиране. Вечерта излезте с половинката на кино.

12 май. В неделя сте вдъхновени, но и имате нужда от почивка, за да можете да отсеете измежду всичките си идеи най-практичните и добрите. Не бъдете прекалено активни днес. Имате нужда и от време, в което тялото и психиката ви да починат.


КОЗИРОГ

Разрешавате конфликт

 

10 май. Налага ви се да бъдете по-практични в работата си, за да можете да отметнете всички свои задължения. Бъдете упорити и не се отказвайте. Денят ви предлага възможност да разрешите възникнал наскоро конфликт по мек и хармоничен начин. Бъдете себеовладени.

11 май. Не бъдете свръхамбициозни за протичането на днешния ден. Дайте си толкова задачи, колкото можете да свършите в рамките на деня, без да се насилвате и без да си причинявате стрес. Излезте с приятели на по чашка.

12 май. Посъветвайте се с половинката за решения, които предстои да вземете за вашия съвместен живот. Не решавайте еднолично и автономно. По-добре е да вземете мнение и да съгласувате мислите си, за да няма разочарования след това.


ВОДОЛЕЙ

Започнете диета

 

10 май. Мисленето ви днес ще бъде водещо при разрешаването на конфликти. Това е и причината да бъдете търсени, а мнението ви – зачитано. Днес мислите по по-различен начин. Вечерта излезте с приятели. Разговорите ще ви обогатят.

11 май. Използвайте този ден за повече движение, спорт и физическо натоварване. Хранете се здравословно, започнете нов хранителен режим, който да ви вкара във форма след празниците.

12 май. Ще бъдете доста активни в неделя. Имате енергия, която не ви дава мира и иска да бъде изразходена. Мнозина от вас ще започнат да посещават някакъв спорт, с което ще влязат и по-бързо във форма за лятото.


РИБИ

Доставете си радост

 

10 май. Че не ви се работи, това е ясно. Денят не ви поднася възможности за много успехи на работното място. По-скоро успешни ще сте в личните си взаимоотношения. Опитайте да доставите максимално много положителни емоции и на себе си, и на своите близки днес.

11 май. Отпуснете се и се насладете на днешния хубав ден. Той ще ви зареди с енергия и добро настроение. Отдайте се на творческо мислене и креативност. Сътворете нещо вкъщи. Направете подобрение в дома си или разместете мебелите така, че да ви хареса и да се чувствате комфортно.

12 май. Отпуснете се и избягвайте напрежението, независимо какво се случва около вас. Всичко е променимо, на всичко може да се въздейства и не всичко очаква вашата незабавна намеса точно сега. Починете си.


Хороскоп за родените на 10 май – Честит рожден ден!

През следващата една година, независимо през какви трудности ще преминете, успехът и късметът ще ви следват неотлъчно. Радвайте се на година, през която ще израстете като личности.

Хороскоп за родените на 11 май – Честит рожден ден!

Годината, която е пред вас, ще ви направи по-независими и свободни, отколкото бяхте в последните няколко. Погледнете позитивно на живота, не се притеснявайте да правите промени и да преживявате нови и нови неща в ежедневието си.

Хороскоп за родените на 12 май – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *