Хороскоп

Хороскоп за 15 май: Не е изключено вятърничава идея да заслепи здравия ви разум

Луната преминава от Лъв в Дева. Приемаме живота като на шега и е възможно да поставим ново начало просто ей така – като на шега. Но все пак внимавайте. Луната и Юпитер са в квадратура. Не е изключено вятърничава идея да заслепи здравия ви разум и да ви накара да влеете цялата си енергия в изпълнението й. Бъдете по-консервативни. Денят е лек, благоприятен, но успехът е с онези, които мислят рационално.


ОВЕН

Подкрепа от семейството

 

Обърнете внимание на себе си. На онова, което наричате свое лично пространство. На личния си свят. Имате нужда да споделите с близките си какво очаквате от бъдещето. Денят е наситен с положителна енергия. Няма нищо лошо да потърсите подкрепа от страна на семейството си за осъществяване на свои планове.


ТЕЛЕЦ

Оптимистична нагласа

 

В сряда сте концентрирани и имате възможност да се справите бързо с възникнали в последно време проблеми. Не пропускайте да се наслаждавате на деня и да усещате положителната му енергия. Бъдете с оптимистична нагласа. Откривате една малка радост, за която си заслужава да впрегнете сили и енергия в идните дни.


БЛИЗНАЦИ

Запалете искрата

 

Оставете зад гърба си всичко старо и ненужно, което ви тревожи и не ви позволява да продължите напред по своя път. Днешният ден е повече от позитивен и благоприятен, защото ви позволява да реализирате една своя идея или поне да тръгнете към осъществяването на своя лична цел. Запалете искрата точно сега.


РАК

Търсите промяна

 

Ако вчера имахте запор за новите начинания, то днешният ден ви дава зелена светлина да свършите колкото се може повече работа за кратък период от време. Следобед разкрийте плановете си пред колегите и потърсете подкрепата им за реализирането им. Днес сте добронамерени и търсите начин да промените живота си в добра посока.


ЛЪВ

Бъдете по-абстрактни

 

Сряда поставя началото на период на промени и бурно развитие. Очаквате във всеки един момент да ви се случи нещо непредвидено, нещо ново. Освободете се от излишното напрежение и позволете на творческото ви мислене да свърши това, което е нужно. Днес заложете на абстрактните си виждания.


ДЕВА

Мечтайте, планирайте

 

Попадате в период на забавяне, който изисква от вас да не сте чак толкова напористи, а да се оставите на течението и малко по малко да се оттеглите от активната арена на работното място. Помислете за някои свои недотам приятни черти в характера и ги елиминирайте. Днешният ден ви дава богато въображение. Планирайте.


ВЕЗНИ

Общителни и любопитни

 

Пред вас се изправят предизвикателства – и на работното място, и в личен план. Днес общувате без проблем с хората наоколо. Желаете да разберете повече за техния живот. Питате и любопитствате за всички. Осъществявате ненадейни контакти. В деловата област лесно ще наложите мнението си и ще привличате доверие.


СКОРПИОН

Добри тенденции

 

Предстои ви един доста благоприятен ден, ако трябва да сравняваме тенденциите между вчера и днес. Сега обстановката е друга, шансовете нарастват. Пред вас стоят възможности, а вие сте достатъчно жизнени и енергични, за да ги осъществите. Действайте и постигнете целите си. Сряда поставя начало на активен период.


СТРЕЛЕЦ

Погледнете към любовта

 

Дори и да сте в хармония с хората около себе си, днес е важно да обърнете малко повече внимание на общуването си в личен план. Да подобрите взаимоотношенията с половинката или с хората, които обичате най-много. В работата всичко върви по реда си. Сега е време да дадете малко повече път на личния си живот.


КОЗИРОГ

Време за почистване

 

В сряда ви очаква успех. Не е най-благоприятният ден да се захващате с нови начала или да подемате дела, които не сте вършили досега. Обърнете повече внимание на личното си пространство – и вкъщи, и на работното място. Подредете бюрото си, почистете го от излишни вещи. Прочистете и съзнанието си от излишни мисли.


ВОДОЛЕЙ

Творчество

 

В сряда сте в абсолютен творчески подем. Всичко, до което се докоснете, придобива облика на вашата лична индивидуалност. Не се занимавайте със стандартни дела, а се заемете с работа, която вършите от душа. Не работете, а творете. Това ще ви направи щастливи и доволни. А и ще привлече успехи в живота ви.


РИБИ

Положете усилия

 

Очаква ви успешен, енергичен и благоприятен ден. Подредете приоритетите си. Сутрешните часове са от голямо значение. Предизвикайте късмета си чрез действие. Мързелувате ли, не бива да очаквате резултати. Но положите ли усилия, съдбата неминуемо ще ви възнагради с доста добри постъпления.


Хороскоп за родените на 15.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година бъдете практични в работата си и педантични относно всяко свое действие. Изпипвайте всичко докрай. Ще видите, че резултатите ще си заслужават.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *