АктуалноНовини

Турнето на Лили Иванова, което минава през 19 града, започва тази вечер

Турнето на Лили Иванова, което минава през 19 града, започва тази вечер от Благоевград

На сцената ще бъдат музикантите от LI Orchestra – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали, каза за БТА асистентът на примата на българската естрада Николай Недеков. Целият екип е зареден с енергия да си свърши работата както трябва и публиката да остане доволна от нас, посочи той.

Целият екип ѝ е благодарен за отношението и оценката, че Лили Иванова е един от изпълнителите, който пее изцяло на български език, уважава българските автори и всички композитори и текстописци, с които работи, са българи, каза още Николай Недеков.

През май предстои още един концерт – в Народния театър „Иван Вазов“. Билетите за събитието в София, което е на 20 май, също са продадени.

През тази година предстоят концерти из цялата страна, като след тези в Благоевград и София, следват концерти през юни във Велико Търново –  3 юни, Русе, Силистра и Хасково. През юли са предвидени концертите в Шумен, Варна, Бургас, а през септември са в Пловдив, Стара Загора и Плевен. До края на турнето Лили Иванова ще пее и пред публиката в Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Панагюрище, Кюстендил и Сандански.

Бта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *