Хороскоп

В понеделник наблегнете на взаимоотношенията, работата и без това няма да върви

Вашият хороскоп за понеделник, 20 май

 Днес Луната е във Везни. Очаква ни ден на хармонични взаимоотношения. Разсъждавайте трезво, поискайте съвети от близките си, дайте им съвет, ако те имат нужда. На работното място свършете толкова, колкото можете. Може би днес няма да е най-силният ден от тази седмица за работа.


ОВЕН

Хубави емоции 

Имате нужда от уединение, за да направите някои малки сметки за живота си. Сега осмисляте доста неща и в същото време изтъкавате планове за бъдещето си. Първата част от понеделника е доста напрегната, защото е свързана със справянето с определени срокове. В следобеда чувствате прилив на положителни емоции.


ТЕЛЕЦ

Добри промени

 В понеделник е време да помислите върху начина си на живот. Да вникнете по-дълбоко и философско в идеите и мечтите си. Нужно е да сте наясно с това какви желаете да бъдете и как искате хората да ви възприемат във външния свят. В следобеда и вечерта промените са във ваша полза. Насладете им се.


БЛИЗНАЦИ

Спортувайте

 Прилагате аналитичната си мисъл на практика. Показвате грешките на колектива си. Правите го по деликатен начин и всички ви разбират прекрасно. В сутрешните часове имате доста работа, но следобед можете да обърнете внимание на своите планове за бъдещето. Спортувайте, днес спортът ви носи жизненост и тонус.


РАК

Предложение

 В сутрешните часове не сте доволни от делата, които вършите. Причината е, че ги правите по задължение и само защото имате вече поставени срокове. Нещата се променят следобед, когато средата ви се изпълва с приятни контакти. Очаквайте предложение за съвместна работа с хора, с които имате общи идеи.


ЛЪВ

Приходи

 Понеделник ви носи приходи, които ви учудват с размера си. Деловите ви дейности дават своя дългоочакван плод. Имате възможност да инвестирате, като съветът ми е да го направите в следобедните часове. Сутринта все още сте под въздействието на напрегнати аспекти и решенията, които бихте взели, ще са погрешни.


ДЕВА

Конфликти

 В понеделник сте емоционални. Преливате от разнопосочни чувства и мисли, не сте в състояние да вземете правилно решение дори и за най-елементарните въпроси. В сутрешните часове влизате в непрестанни конфликти с хората около вас. Заяждате се за най-малкото. Не проваляйте деня си по този начин.


ВЕЗНИ

Бъдете по-активни

 Бъдете по-активни и дейни. Не мързелувайте, както ви се иска. Ще пропилеете доста шансове и възможности за изява, ако се скатавате в някое ъгълче и чакате някой да ви повика или друг да свърши това, за което вие сте отговорни. Сега ковете съдбата си и не бива да се сърдите на никого, ако заради безделие не ви се получават нещата.


СКОРПИОН

Положителен следобед

 В понеделник, колкото и да се опитвате да сте активни, да сте вътре в нещата, все нещо ще излиза извънредно и ще руши предварителния ви план за стечение на обстоятелствата. Не се притеснявайте. Денят като цяло е успешен. В следобеда ви чакат доста повече положителни емоции.


СТРЕЛЕЦ

Удовлетворение

 Дори и понеделник да не е сред най-щастливите ви дни от тази седмица, не пропускайте нито една минута, в която можете да се изявите. Стриктното спазване на срокове е важно условие, за да успеете. Бъдете точни и не закъснявайте, особено до ранния следобед. Вечерта чувствате удовлетворение от всичко, което сте постигнали през деня.


КОЗИРОГ

Справяте се отлично

 Лошото ви настроение в понеделник сутрин е продиктувано от факта, че трябва да се срещнете с определени хора, които не са ви особено приятни. Или да свършите извънредна работа, която не ви е в рутината. Добрата новина е, че ще се справите отлично и тъкмо това ще ви даде подем за по-нататък.


ВОДОЛЕЙ

Нови придобивки

 Понеделник е повече от благоприятен за вас. Сдобивате се с нови придобивки за дома или офиса, които ви правят особено щастливи. Радвате се на популярност сред хората наоколо. Бъдете внимателни със сроковете за изпълнение на задачите, които имате. Не се заемайте с непосилни дела, за да не се изложите.


РИБИ

Начало

 Въпреки че сте колебливи, днес започвате един изцяло нов цикъл в живота си. Всичко се случва първо на психологично ниво и едва след това ще го приложите на практика. Не подминавайте идеите си, не ги мислете за налудничави или неизпълними. Поставете си цели, които да гоните през летните месеци. Този ден поставя начало.


Хороскоп за родените на 20.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година забавете темпото и обърнете повече внимание на личния си живот, семейството, дома си и близките. В случай че работата ви обсебва по-голямата част от времето, помислете за нейното сменяне.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *