Uncategorized

Хороскоп за 21 май: Не позволявайте да попаднете в клопката на меланхолията

Луната преминава в Скорпион и сключва напрегнати аспекти с Меркурий и Плутон. Денят е муден, но ако положите усилия, те ще си заслужават. Не позволявайте да попаднете в клопката на меланхолията и лошото настроение, само защото нещата не ви се получават от първия път.


ОВЕН

Уединение

 

Ще попаднете в осезаема изолация от околните. Използвайте липсата на внимание от тях, за да си направите вътрешен анализ на отминалите събития. Липсата на контакти и поемането на по-малко отговорности ще ви осигури достатъчното време, за да останете насаме със себе си.


ТЕЛЕЦ

Извинете се

 

Липсата на почивка, променливото време и лабилните отношения в последните дни са основната причина днес да се чувствате несигурни и объркани. По-добре отложете важните задачи и наблегнете на личния си живот. Време е да стабилизирате взаимоотношенията си там. Извинете се, защото е нужно да го направите.


БЛИЗНАЦИ

Нямате сили

 

Натоварени сте. Мнозина ще се занимават с няколко неща паралелно. Ангажименти от миналото, наред с новите задачи, не търпят отлагане и трябва да бъдат изпълнени в срок. Именно гоненето на последни срокове е главната характеристика на вторника. А нямате сили да се справите с всичко. Помислете за здравето си.


РАК

Добро настроение

 

Опитайте да се заредите с положителна енергия и добри очаквания за днешния ден. Предайте нататък частичка от своето настроение и на хората около вас. Днес можете да осъществите важни срещи или да пътувате. Да се видите с хора от по-далечни разстояния, или просто да им напишете имейл с мили думи.


ЛЪВ

Резултатите са налице

 

Днес сте в добро настроение. Бързате да постигнете резултати от работата, с която се занимавате. За да сте в хармония със себе си, трябва да сте възнаградени за усилията си. Трябва да видите с очите си, че има защо да вливате енергия в делата си. Е, резултатите няма да закъснеят. Днес те са налице.


ДЕВА

Удовлетворение

 

Вторник може да бъде доста благоприятен за вас, но ако положите усилия. Няма как да избягате от задълженията си, затова се заемете с тях още сутринта. За мнозина се очертават промени, които ще са за добро. Денят носи важни контакти, подкрепа от близки хора и удовлетворение.


ВЕЗНИ

Пестете

 

Опитайте се да бъдете по-пестеливи днес. Рискът да нарушите сериозно стабилността на личния си бюджет е висок. Денят изисква да сте съсредоточени в задачите си. Концентрирайте се в най-належащите, в тези, които не търпят отлагане. В личните отношения всичко върви безпроблемно.


СКОРПИОН

Промени

 

Днес, дори и късметът да е на ваша страна, трябва да сте по-предпазливи и не толкова решителни. На работното място са възможни промени, в ядрото на които ще сте вие самите. Запазете самообладание, покажете своите умения. Направете промяна и във външния си вид. Ако ще започвате диета, сега е точният момент.


СТРЕЛЕЦ

Върнете си заемите

 

Началото на тази седмица чертае кратък период, през който трябва да обмислите повечето планове, които имате на този етап. Вторник буди притеснения относно финансовото ви състояние. Те касаят заеми и задължения, които имате към други хора и могат да бъдат основателни, затова направете сметката си и оправете нещата.


КОЗИРОГ

Добри резултати

 

Ще се зарадвате на вторника като ползотворен ден, защото вършите добре своята работа, а и имате известно желание за контакти и изява. Обърнете внимание на деловата дейност, на разговорите, които касаят бъдещето ви. Сега имате възможност да поставите начало на промени в по-добра насока.


ВОДОЛЕЙ

Положете старание

 

Притеснения в службата възпират повечето от инициативите, които бяхте запланували за тази седмица. Мнозина от вас са изплашени от стартиращи реформи на работното място. Старайте се повече, поогледайте се и за нови шансове. Днес е ден за равносметка и поглед напред в бъдещето. За ново начало.


РИБИ

Колебания

 

Вие сте в променливо и колебливо настроение, продиктувано от несигурността в службата. Всичко, опиращо до професионалната тема, ви влияе. То ви и притеснява, и развеселява. Впускате се със сърце към всяка нова инициатива и очаквате да е за добро. Е, все пак, предвидете и възможност за съвсем малък провал…


Хороскоп за родените на 21.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година се обърнете към себе си, научете нещо повече за себе си, потърсете начин как да стигнете до най-дълбоките кътчета на подсъзнанието си. Осъзнайте желанията и стремежите си. Оттам нататък ще ви е доста по-лесно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *