Хороскоп

Хороскоп за 28 май

Движението на Луната във Водолей и благоприятният й аспект с Юпитер правят днешния ден щастлив и успешен както в личен, така и в професионален план

Чувстваме прилив на сили, енергия и ентусиазъм. Това е ден, който носи дълбоки прозрения и шансове за решителни действия.

 

ОВЕН

Време за успех

 

Ще почувствате прилив на енергия и желание за нови начинания. Ще мислите новаторски, извън установените граници и норми на нормалното ежедневие. Очакват ви възможности за професионални промени. Ако търсите работа, днес прегледайте обявите и пуснете своите автобиографии.

 

ТЕЛЕЦ

Силна подкрепа

 

Ще бъдете доста съсредоточени в това, което правите. Днес сте амбициозни и търсите възможност да реализирате голяма част от своите планове. Енергията на деня е силна и усещате подкрепа на своя страна. Влиятелни хора е възможно да ви забележат и да ви ударят едно рамо в намеренията.

 

БЛИЗНАЦИ

Добри възможности

 

Ще ви се прииска да научите нещо ново в днешния вторник. Стремите се към определено раздвижване в живота си. Имате нужда от промяна или някаква новост в ежедневието, която да ви дърпа напред към мечтите. В личен план денят носи доста добри възможности, особено за необвързаните представители.

 

РАК

Време за промени

 

Ако вчерашният ден ви носеше спокойствие, то днешният ви дава тласък и възможност да се изстреляте на съвсем различно място от очакваното. Предложения, които идват съвсем ненадейно, ще ви накарат да се замислите за живота си, за състоянието си, за мястото си. Може би е време за промяна.

 

ЛЪВ

Бъдете дипломатични

 

Опитайте да преглътнете егото и да приемете странностите на всички хора около вас. Денят ще бъде много успешен за дипломатично настроените сред вас. Това означава да приемате реакциите на другите и да не реагирате първично спрямо тях. В случай че не спазите съвета, чакат ви борби и спорове.

 

ДЕВА

Подобрете здравето си

 

Ще фокусирате вниманието си върху работата, която протича доста успешно и без никакви неочаквани събития. Отдайте значение и на здравето си, което в момента не е в най-доброто си състояние и от вас зависи да го подобрите. Помислете за по-разумни хранителни навици.

 

ВЕЗНИ

Щастлив ден

 

Във вторник ще се наслаждавате на живота така, както само вие искате и можете. В отлично настроение сте. Имате нужда да споделите нещо хубаво с приятелите си. Нещо, което ви се е случило напоследък. Работата така или иначе ще си върви и без много усилия. Затова и прогнозата не акцентира върху нея.

 

СКОРПИОН

Време за действия

 

Във вторник е възможно да вземете важни решения за дома и семейството си. Мнозина точно днес ще сключат сделка за придобиване на имущество, а други ще се решат на дълго отлаган ремонт. Няма закъде да отлагате повече, дошло е време да запретнете ръкави и да свършите и тази работа.

 

СТРЕЛЕЦ

Време за разговори

 

Възможно е да говорите повече, отколкото се очаква от вас. Днес търсите компания за приказки и разтуха. На работното място ще сте във вихъра си, ако работата ви е свързана с говорене и презентации. В личен план е добре вечерта да излезете с приятели. Имате много да им разказвате.

 

КОЗИРОГ

Финансови решения

 

Направете сериозни планове за бъдещето. Днешният ден ви дава възможност да помислите за своето по-устойчиво финансово развитие за по-дълъг период от време занапред. Имате шанс да обмислите предложения за инвестиции, от които да си докарвате допълнителни пасивни доходи.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят е успешен

 

Ще се почувствате заредени с енергия и вдъхновение. Луната се движи във вашия знак и ви носи сили, енергия, но и много емоции, струпани накуп. Не бързайте. Оставяйте си достатъчно време за всяко едно действие. Не допускайте хаос в решенията си. Това е успешен ден, но е нужно да сте търпеливи.

 

РИБИ

Излезте на повърхността

 

Наяве ще излязат доста истини, които вие така или иначе си знаехте, но не искахте да приемете досега. Е, дошъл е моментът маските да паднат и картите да се разкрият на масата. За добро е. След това всичко ще бъде една идея по-лесно. Излезте на повърхността. Не се крийте под водата.

 

Хороскоп за родените на 28.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се радвате на промени и развитие. Не всички ваши предварителни планове ще се сбъднат, но непланираните събития, които ви се случват, ще ви носят радост и вълнение.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *