Хороскоп

Хороскоп за сряда – 29 май

Поставете си реалистични цели. Цели, които ще си изпълните в рамките на деня или седмицата

Сряда носи хармонични взаимоотношения, повече лична радост, удовлетворение и поне един научен урок. Насладете се на този хубав ден.

 

ОВЕН

Първо помислете

 

Усещате, че сряда е денят, в който можете да активирате атака към покоряване на целите. Вие сте в добро настроение, в перфектна кондиция. Но все пак внимавайте. Възможно е да ви се отправи интересно предложение, което е добре да обмислите, преди да приемете категорично. Съветвайте се с хора, които са компетентни в тази област.

 

ТЕЛЕЦ

Общувайте

 

Очаква ви благоприятен и силно натоварен ден. Сряда активира редица от фактори, които спомагат за развитието ви на работното място. Поддържайте добрите взаимоотношения с колегите и партньорите. Действайте в екип. В момента общуването е от голямо значение и тъкмо то ще ви изведе към върха.

 

БЛИЗНАЦИ

Ценни съвети

 

В сряда вие сте от активните представители на Зодиака. Пред вас се разстилат възможности за успех и шансове да подобрите материалното си състояние. Почерпете от съветите на семейството. Близките с най-добри чувства ви дават полезни наставления. Вечерта излезте с приятели и разпуснете напрежението.

 

РАК

Бъдете сериозни

 

Приемате днешния ден доста несериозно и това ваше отношение е причината през по-голямата част да преживявате трудности и да се въвличате в нелепи ситуации. Обърнете страницата и започнете да пишете начисто. Денят е доста ползотворен и ви дава възможност да сътворите мъничка част от своето бъдеще.

 

ЛЪВ

Успехите са с вас

 

За разлика от вчера, днес напредвате бързо в работата и като цяло сте доволни от себе си и от всичко, което вършите. Действате умело и без никакви грешки. Внимавайте обаче да не се главозамаете и да не приемете някое странно предложение, обвързано и с финансови условия. Обмислете, преди да кажете „да“.

 

ДЕВА

Не прибързвайте

 

Справяте се отлично с всякакъв вид работа, защото днес работите ловко и без никакви проблеми. Денят ви носи добри новини на професионалния фронт, но сте заплашени да приемете необмислено едно съвсем на шега отправено предложение. А моментът не е подходящ за прибързани действия. Не и днес.

 

ВЕЗНИ

По течението

 

В сряда се оставете на течението, въпреки че денят обещава да е доста активен и благоприятен за вас. Не упорствайте прекалено, бъдете странични наблюдатели и позволете на добрите условия сами да дойдат при вас. Обърнете повече внимание на личния си живот и семейството. Вечерта пригответе вкусна вечеря.

 

СКОРПИОН

Успешен ден

 

Радвате се на ведър и благоприятен ден. На работното място ще успеете да постигнете нужните успехи, а резултатите говорят сами по себе си. В личен план опитайте да запазите самообладание, ако говорите с близките си по важни въпроси. Сега желанието ви е да наложите своето мнение. А не бива.

 

СТРЕЛЕЦ

Интересен ден

 

Ще се срещнете с много хора. И всички ще са с разнопосочни интереси, дори понякога съвсем противоположни на вашите. Съдбата не ви среща с тях, за да ги убеждавате изцяло в своята гледна точка, а за да се научите да приемате и тяхната. Това означава хармония във взаимоотношенията.

 

КОЗИРОГ

Удовлетворение

 

Днес живеете изцяло в материалния свят – око да види, ръка да пипне. Благоприятните възможности пред вас са налице. Вие добре знаете какво можете и как бихте го изявили. Като цяло, денят е успешен и ви носи удовлетворение и радост. При мнозина този ден носи и финансови придобивки.

 

ВОДОЛЕЙ

Колебания

 

В момента се намирате в етап на начало и утвърждаване на всички промени, които предприехте напоследък. Не ви е лесно. Емоционалното ви състояние невинаги е стабилно, а причината са множеството решения, които трябва да вземете, и колебанията дали тези решения са правилни, или не.

 

РИБИ

Липса на спокойствие

 

Ще ви се прииска да се скриете от целия свят, да потънете надълбоко в своите си води и да не говорите с почти никого. Проблемите на другите хора сега не ви вълнуват, а те ви заливат с тях. Ако е възможно, вземете си почивен ден или просто работете от вкъщи, където се чувствате една идея по-спокойни.

 

Хороскоп за родените на 29.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се страхувайте да казвате нещата директно в очите на хората, с които общувате. Колкото по-малко криете и складирате в себе си, толкова по-спокойни ще се чувствате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *