Хороскоп

Хороскоп за 5 юни: Овни – рискувайте, Козирозите се справят отлично

Луната преминава от Телец в Близнаци и е в съвпад с Юпитер, Меркурий и Уран. В сутрешните часове денят носи неочаквани обрати и изненади, които изискват по-бърза адаптация. В следобедните часове ще се увеличи желанието ни да общуваме и да се занимаваме с интелектуални дейности. Време е за учене, търсене и даване на съвети.


ОВЕН

Можете да рискувате

 

Неочаквани финансови проблеми в сутрешните часове могат да ви стреснат и накарат да се обезпокоите за състоянието си. В следобеда се отдайте на разговори и обмен на идеи. Ще се срещнете с хора, които да ви вдъхновят и да ви помогнат в бъдещи начинания. Не се страхувайте да рискувате.


ТЕЛЕЦ

Успешен следобед

 

В сутрешните часове можете да се почувствате емоционално нестабилни и доста нервни, но следобед нещата си идват на мястото. Втората част на днешния ден носи яснота и комуникативност. Ще ви се удаде възможност да проведете лични разговори, които да ви вдъхнат увереност.


БЛИЗНАЦИ

Нов период

 

Ще се събудите без настроение. Сутрешната сънливост е съвсем нормална при вас, но не прекалявайте с кофеина. Малко по малко енергията ви ще дойде, като в следобеда силата ви е подчертана. Ще се вдъхновите за нещо ново. Луната навлиза във вашия знак и отключва нов едномесечен период.


РАК

Спокоен следобед

 

Ще ви ядосат хора, които в сутрешните часове искат услуги от вас, без да се съобразяват дали вие имате възможност да откликнете, или нямате такава. Следобед си починете. Това е подходящо време да седнете и да си напишете няколко цели за месец юни. Ако нещо не ви се прави, просто не го правете.


ЛЪВ

Запазете добрия тон

 

Ще се изненадате от поведението на ваши приятели или колеги, които все повече и повече отстояват своите позиции. Опитайте се да приемете тяхната гледна точка, вместо да налагате своята. Следобедът е благоприятен за групови занимания, така че опитайте да запазите добрия тон в екипа си.


ДЕВА

Експериментирайте

 

Възможно е в сутрешните часове да разберете за неочаквани промени, които ще настъпят до месец в професионалния ви живот. Няма от какво да се боите, всичко се случва за ваше добро. Следобед споделете свои идеи с колеги и приятели. Не се притеснявайте да направите експеримент със себе си.


ВЕЗНИ

Време за обучения

 

В сутрешните часове ще бъдете доста стегнати и стриктни в действията си. Моментът е подходящ за планиране. Ще се докажете като отлични изпълнители и хора, на които може да се има доверие. В следобеда отидете на обучение. Научете нещо ново, придобийте различни умения или знания.


СКОРПИОН

Допълнителен разход

 

В сутрешните часове ще разберете за нов и допълнителен разход в семейния бюджет, от който няма как да избягате, но пък лесно можете да предвидите и включите, без това да наранява стабилността ви. В следобеда ще слушате по-скоро за проблемите на колеги и приятели, а никой няма да иска да чуе вашите.


СТРЕЛЕЦ

Мерете приказките си

 

Необмислени думи или изказване, което ще направите сутринта, е причина за проблемите в междуличностните ви отношения. До обяд си премълчавайте. Каквото и да кажете, възможно е да се възприеме неправилно. В следобеда потърсете подкрепа от по-възрастните си роднини. Те ще ви дадат правилен съвет.


КОЗИРОГ

Справяте се отлично

 

В сутрешните часове ще се справяте отлично с всякаква работа, изискваща вглеждане в детайли. Следобед можете да обсъдите някои свои идеи с доверени колеги, които винаги ви разбират и могат да пазят тайните ви. Имате нужда да разговаряте с някого, както и да чуете неговото мнение относно живота ви.


ВОДОЛЕЙ

Творчество

 

Ще се събудите в еуфорично настроение. Възможно е да разберете за определени промени, касаещи личния ви живот. Не се притеснявайте, няма нищо плашещо, промените ще са за ваше добро. В следобеда се занимавайте по-скоро с творчески проекти. Тогава рутинната работа би ви отегчила.


РИБИ

Преборете страховете

 

По-добре си останете вкъщи. Днес можете да свършите някои малки работи по дома си, а ако в момента правите ремонт, той ще ви спори в пъти повече от друг път. В следобеда един приятелски разговор с човек, на когото имате доверие, ще ви обнадежди и вдъхне кураж. Оптимизмът отново се завръща при вас.


Хороскоп за родените на 05.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се притеснявайте да се заявите. Ще имате достатъчно сила и енергия, за да преобърнете света, стига да искате. Набележете си цели.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *