Хороскоп

Хороскоп за 11 юни: Раци – време е за действие, Девите да се успокоят

 Луната гостува в Лъв и е в квадратура с Уран. Преодолейте недоволството си спрямо хората около себе си. Можете да подредите своя свят и по-добре, ако се пречупите и общувате по-свободно с другите. Луната е в секстил със Слънцето, Меркурий и Венера. Енергията на аспекта е силна и положителна. Дарява просперитет в доста житейски сфери – интимна, любовна, интелектуална, професионална. Бъдете дейни и направете онова, за което чакахте подходящ момент и подкрепа от страна на звездите.


ОВЕН

Без капризи

 

Стартирате деня напрегнати и без настроение за каквото и да било. Ядосани сте от необичайното развитие на вашия любовен и интимен живот. Всъщност, няма от какво да бъдете недоволни, стига да приемете определени обстоятелства, развиващи се към днешния ден. Нищо не застрашава стабилността ви. Не проявявайте капризи.


ТЕЛЕЦ

Мерете приказките

 

Не прекалявайте с активността си днес. Действайте спокойно, премерено и без излишни ходове, които да ви губят ценна енергия. Мерете приказките си. Не правете изказвания, когато не сте сигурни в това, което говорите. В личен план вторник е ден за стабилизация и е добре вечерта да хармонизирате отношенията вкъщи.


БЛИЗНАЦИ

Резервирайте почивка

 

Очаква ви доста позитивен и благоприятен ден. Днес сте в отлично настроение и можете да направите дългосрочни планове за бъдещето. Късметът ви е не само в делови, а и в личен аспект. Помислете за лятната си почивка, която сте в състояние да организирате и резервирате още днес.


РАК

Време за действие

 

Заложете на стабилността в поведението си. Не си позволявайте да правите нито една рискова крачка към този момент. Енергия не ви липсва, засилва се вашата жизненост и тонус. Бодри сте и още сутринта можете да се заемете с неотложните ангажименти. Не е време за отпуск, а за настъпателни действия.


ЛЪВ

Направете промяна

 

В дни като този, когато Луната гостува в знака ви, е по-добре ако помислите за цялостна промяна, за нещо, което да смените в ежедневието си. По този начин ще внесете прилив на ентусиазъм и положителни очаквания. Привлечете хубавото към себе си. Бъдете жизнени, енергични и добронамерени към другите.


ДЕВА

Успокойте се

 

Във вторник останете насаме със себе си. Избягвайте шумните компании. Ограничете разговорите по телефона или на живо. Не посещавайте социалните мрежи. Просто си дайте глътка въздух, вдишайте спокойствие и успокойте нервната система. Ще се справите с един проблем, но само ако сте уверени в неговото разрешаване.


ВЕЗНИ

Привличате нови хора

 

Очаква ви ведър и благоприятен ден. Опитвате се да влезете под кожата на хора, които са от голямо значение за вашия бъдещ просперитет. Развитието в обществено-социалния ви живот е значимо. Днес общувайте и се отдайте на срещи и разговори. Срещнете нови хора и ги привлечете в своя живот.


СКОРПИОН

Печеливш договор

 

През целия ден чувствате известно напрежение. Негодувате за различни неща и си търсите причини как да развалите своя благоприятен ден. Отпуснете се. Приемете се такива, каквито сте. Днес имате възможност да сключите доста печеливш договор или да стартирате проект, който да ви носи добри финансови изгоди.


СТРЕЛЕЦ

Всичко върви добре

 

Чувствате се прекрасно. Въпреки напрежението, което ви е обсебило в сутрешните часове, денят ви въвлича в събития, които ви карат да изпитвате гордост. Приятно ви е да сте сред хората, с които общувате. Чакат ви промени и развития. Не изпускайте предложения. Всичко изглежда и върви добре.


КОЗИРОГ

Положителен ден

 

Във вторник сте колебливи, мудни и трудно подвижни. Съвсем нормално е да сте такива в ден като днешния. Погледнете назад, забавете темпото. Имате нужда от спокойствие и уединение. Чувствате финансова нестабилност. Съвсем скоро нещата ще си дойдат на мястото. Денят е положителен и трябва да му се насладите.


ВОДОЛЕЙ

Общуване и пари

 

Денят ви намира в добро настроение, бодри и готови за подвизи. Събуждате се с ясни планове какво точно да свършите днес. Очаквайте телефонът ви да звъни непрестанно. Ще се срещнете с различни хора и ще общувате на различни теми. Именно в общуването е ключът за успеха ви днес. Деловите преговори ви носят и пари.


РИБИ

Вървите напред

 

Във вторник сте бодри, упорити и целеустремени. Знаете точно какво искате. Можете да го постигнете и не се страхувате да положите нужните усилия. Денят ви радва с развитие в професионалната сфера. Мнозина ще са зарадвани от служебно повишение в йерархията. Това се дължи на вашите компетенции.


Хороскоп за родените на 11.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година се стремете да изследвате всяка една получена информация. Опипвайте почвата и не се страхувайте от промени, които ще се окажат благоприятни и положителни за вас. В личен план звездите вещаят щастие и хармония.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *