Хороскоп

Хороскоп за 12 юни: Избягвайте конфликтите

Луната преминава от Лъв в Дева. Започнете деня си с действие и целеустременост. Вършете онова, в което се чувствате най-полезни, а сутрешното си кафе изпийте в компанията на приятни хора. Следобед невинаги всеки ще бъде на вашето мнение. Приемете различията в начина на мислене на всички наоколо. Избягвайте конфликтите.


ОВЕН

Довършете започнатото

 

Чувствате се превъзходно в този ден. Напрежението, което чувствахте през последните няколко дни, малко по малко отстъпва място на спокойствието. Нуждаете се от повече концентрация, за да свършите задачите, оставени за днес. Не поемайте нови ангажименти, а довършете докрай вече започнатото.


ТЕЛЕЦ

Силна енергия

 

Не пропускайте възможността да довършите старите си задачи благополучно. Днес не бива да поемате нови инициативи. Активни и тонизирани, можете да стартирате деня си с дълга разходка в парка или посещение на спортно мероприятие. Трябва да изразходите енергията, която кипи още от ранни зори в тялото ви.


БЛИЗНАЦИ

Търсите си белята

 

Не променяйте мнението си за хората само заради клюките, които сте чули по техен адрес. В сряда мнозина от вас са настроени войнствено и често желаят да влязат в конфликт, само за да задоволят апетита си за спорене и влизане в противоречие. Ще останете с негативни усещания, ако го сторите.


РАК

Силен късмет

 

Стартирате деня активно и с настроение. Готови сте да убедите всеки един човек в своята гледна точка. Правите го деликатно и затова хората ви вярват и ви следват. Радвате се и на парични постъпления за свършена наскоро услуга. Като цяло, денят е благоприятен и ви носи силен късмет.


ЛЪВ

Спокойствие

 

В съзвучие сте със своите желания, въпреки че денят не ви предлага големи перспективи. Той е по-скоро тих и спокоен, даващ възможност да се вгледате в себе си и да промените някои черти от характера си. Спокойствието е ключовата дума за сряда. Избягвайте конфликтите и разправиите най-вече в следобедните и вечерните часове.


ДЕВА

Следят ви

 

В сряда не се вземайте прекалено насериозно, за да избегнете критиките и нападките от страна на колегите и ръководителите. Оказва се, че сте център на вниманието и всеки следи действията ви. Следобед избягвайте да влизате в излишни конфликти. Оставете се на течението. Не сте в кондиция да вземате важни решения.


ВЕЗНИ

Справяте се

 

Измъчват ви малки трудности и проблеми, които можете да разрешите само с един замах. Не виждам причина да се страхувате и притеснявате. Организирайте ежедневието си предварително. Нека планът ви води и ще успеете. Сряда е силна, позитивна и доста благоприятна, ако работите според личните си убеждения.


СКОРПИОН

Нещата се нареждат

 

В сряда се чувствате прекрасно. Сутрешните часове ви носят мотивация и желание да се борите за своите собствени успехи. В хармония сте с важна личност, чиято подкрепа ще ви предостави шанса да постигнете част от своите цели. Не прибързвайте в следобеда. Нещата ще се наредят така, както е най-добре за вас.


СТРЕЛЕЦ

Доволни от себе си

 

Очаква ви благоприятен ден. Не забравяйте да си набележите задачите, които искате да свършите още от сутринта. Преди обяд сте особено активни. Ползотворните ви действия са причина да се чувствате горди със себе си. В следобедните часове се отдайте на любими действия. Не се претоварвайте с работа до късно.


КОЗИРОГ

Нова задача

 

Очаква ви доста ползотворен и благоприятен ден. В сутрешните часове сте мотивирани и действате настъпателно. Напрежението, което чувствахте в последните няколко дни, малко по малко отшумява. В следобеда можете да поемете важна задача, която да свършите в няколкоседмичен срок. Ще бъдете доволни от себе си.


ВОДОЛЕЙ

Хаотични сте

 

Липсата на последователност в действията е основната причина днес да се чувствате хаотични и без никакво настроение за работа. Напрежението лека-полека отшумява, но на негово място остава хаос, който е добре да преодолеете до залез-слънце. Планирайте едно пътуване на кратко разстояние, това ще ви разведри.


РИБИ

Имате нужда от похвала

 

В сряда успокойте топката. Не всичко ще върви така, както сте го планирали предварително, но е добре и да заложите на случайно развиващите се събития в живота. Денят е благоприятен и ви носи доста ползи. Имате нужда някой да ви каже, че се справяте добре. Едва ли ще се намери такъв искрен човек.


Хороскоп за родените на 12.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се стремите да подредите живота си според своите си виждания. Очаква ви успех в делата, с които вече сте се заели в предходните години. Не се страхувайте да започнете курс за подобряване на квалификацията си. Обучението в тази година ще ви даде плодове в следващите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *