Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 14-16 юни

Луната във Везни насочва фокуса ни към хармонията в отношенията с близките

 

Преходът на Луната от практичната и детайлна Дева към социалните и балансирани Везни ще промени фокуса ни от работа и детайли към баланс във взаимоотношенията и хармония. Съвпадът й с Лилит в петъчния ден може да възбуди някои наши страхове от миналото. Това е знак, че трябва да се преборим с тях. В събота разговаряйте с близките си по-деликатно и без да им налагате своето мнение. Само така ще запазите хармонията във взаимоотношенията си. В неделя движението на Луната във Везни е възможно да ви направи по-доверчиви от обикновено. Не е изключено някой да се опита да ви заблуди за нещо или да ви въвлече в интрига. Отминете с положителна мисъл, без да таите нищо лошо. Неделята е позитивен ден.


ОВЕН

Потърсете компромис

 

14 юни. Ще почувствате напрежение в работата, предизвикано от разговор с колега или партньор, с когото имате преки взаимоотношения. Опитайте да намерите компромис помежду си, за да избегнете конфликта. Влезете ли в пререкания, загубите ще са големи.

15 юни. В събота опитайте да почистите дома си от излишни дрехи и натрупани вещи. Това ще ви даде свобода и пространство, което още веднъж ще ви накара да се почувствате по-свободни.

16 юни. Прекарайте неделята в по-активни дейности. Поработете малко вкъщи или излезте на разходка. Можете да посетите и спорт, който обичате. Важното е да се движите и да сте активни.


ТЕЛЕЦ

Избягвайте пререканията

 

14 юни. Опитайте да се концентрирате върху работата си и обърнете повече внимание на детайлите в нея. Избягвайте странични неща, които ви разсейват и изяждат времето. Бъдете готови за неочаквани промени и ги приемете с усмивка.

15 юни. В желанието си да въведете ред в своето семейство е възможно да влезете в пререкание и да развалите взаимоотношенията си. Приемете хората такива, каквито са.

16 юни. Ще ви бъде трудно да приемете поведението на някои хора в своето обкръжение, а е нужно да го направите, защото иначе изтормозвате само своята психика. Не можете да ги промените. Не се и стремете.


БЛИЗНАЦИ

Разочарование от приятел

 

14 юни. Говорете ясно и конкретно с хората отсреща. На повърхността могат да излязат някои неразрешени в миналото въпроси. Бъдете честни и открити във взаимоотношенията си. Не нападайте, избягвайте агресията и търсете компромиса, за да разрешите всеки проблем.

15 юни. Ще се разочаровате от поведението на свой приятел, който считахте за доста близък. Такъв е животът – понякога поднася и горчилки. Важното е да си имате едно наум. Избягвайте конфликтите, въпреки че сте напрегнати.

16 юни. Извинете се за поведението си вчера, ако сте нагрубили някого. Днес разполагате с шанса да прекарате един незабравим неделен ден в компанията на своите близки, но… без да мърморите. Това е условието.


РАК

Време със семейството

 

14 юни. Ще успеете да намерите баланс между личния и професионалния си живот. Възможно е да се повдигнат въпроси, свързани с дома или семейството, които ще искат възможно най-бързо разрешение. Не забравяйте да се грижите за себе си. Прекарвайте повече време със семейството си. Не оставайте извън работно време.

15 юни. В събота не пропускайте покана за среща с приятели. Ще се разведрите, а и ще научите нова интересна информация относно бъдещи проекти, с които можете да се заемете.

16 юни. Неделя е ден за почивка. Каквото и да става, вие не се впечатлявайте. Сега нямате нужда да бъдете активни или да действате по каквито и да било въпроси. Почивайте си и релаксирайте.


ЛЪВ

Хармонична събота

 

14 юни. Ще ви се наложи да демонстрирате лидерските си качества и умения. Трябва да намерите баланса между своите желания и стремежи и между чуждите виждания. Ако сте прекалено компромисни, отново ще пренебрегнете своята гледна точка. А не трябва. Днес бъдете твърди и се отстоявайте.

15 юни. В съботния ден очаквайте хармония, разбирателство, добри новини и любов. Този хубав ден изживейте в компанията на най-близките си хора. Пътувайте. Ако си търсите нов дом, можете да отидете на оглед.

16 юни. В неделя сте далеч по-енергични и благонастроени към всичко в живота си. Дори се опитвате да пренесете призмата на позитивното си мислене и върху другите. Това е чудесно и ще ви помогне да направите деня си още по-хармоничен.


ДЕВА

Притеснения за работата

 

14 юни. Не е изключено в сутрешните часове да ви се струпат някои напрегнати обстоятелства, които трябва да приемете със спокойствие. Не е добра идея да реагирате с агресия или нервност. Оставете се на течението. В следобеда можете да помислите за инвестиция.

15 юни. В събота вашите амбиции са малки. Ако сте на работа, трудно ще вършите и най-належащото. Почивате ли, отдайте се на пълно откъсване от натовареното ежедневие. Имате нужда да се отделите от всички хора.

16 юни. Неделята е доста нервна за вас. Ще разберете от колега, че през новата седмица предстоят промени и реформи, които хич не са по вкуса ви. Това ще направи почивния ви ден доста костелив. Не че има за какво да се притеснявате, но го правите подсъзнателно.


ВЕЗНИ

Разчитайте на себе си

 

14 юни. Ще започнете деня си мудно и без никакво настроение. Очевидна е апатията ви към поемането на задачи. Следобед обаче нещата рязко ще променят своя ход. Вие ще станете доста по-инициативни и е възможно дори да вземете важно решение, касаещо месеците напред.

15 юни. В събота е добре да сте заобиколени от най-верните хора в живота си. Не ви се общува много-много и не ви е до дружелюбност и любезност спрямо другите. Искате да ви възприемат такива, каквито сте.

16 юни. В неделя поведението на ваши близки или приятели ще ви изнерви. Вероятно е да ги помолите за услуга, за която те ще се ослушат и няма да свършат. Може би е по-разумно да разчитате на себе си.


СКОРПИОН

Правете си пас

 

14 юни. Бъдете честни със себе си и с околните. Не се опитвайте да се залъгвате, както и да залъгвате другите за определени обстоятелства в живота ви. Оценявайте ясно и конкретно ситуациите, в които попадате, дори и те да не са най-добрите. По-добре е да сте наясно със себе си, отколкото да си хвърляте прах в очите.

15 юни. Ще се опитате да повлияете съвсем добронамерено върху мнението на ваш близък, но това ще се възприеме като вмешателство в живота му и може да ви скара за дълго време. По-добре е да пасувате.

16 юни. В неделя комуникирате трудно. Внезапно ще станете особено тънкообидни и е възможно да се хванете за неволно казана дума от ваш близък. Съдбата ви поставя в отсрещната позиция на тази, в която вие бяхте в петък.


СТРЕЛЕЦ

Житейски избор

 

14 юни. Използвайте енергията на деня, за да разширите връзките и контактите си. Влезте в социалните мрежи и потърсете нови алтернативи. Избягайте от рутината. Сега е важно да потърсите начин как да разчупите стереотипа на рутинното си ежедневие.

15 юни. Очаква ви щастлив съботен ден, в който можете да се разходите из природата или просто да се отдадете на любими занимания. Отпочинете си добре и го споделете с приятели.

16 юни. В неделя ще ви се наложи да направите важен избор в живота си, за който все още се чувствате неподготвени. Е, неудобството не е чак толкова голямо, защото вие така или иначе искахте да тръгнете по нов път, а все отлагахте. Сега, след като сте принудени от обстоятелствата, ще го направите по-бързо.


КОЗИРОГ

Сметка на бюджета

 

14 юни. На фокус днес ще бъде балансът между личния и професионалния живот. Напоследък кариерата ви зае сериозни размери по отношение на свободното ви време и изцяло го заличи като такова. Не е ли добра идея да започнете да мислите малко повече за неща, които да развиват личното ви време? Не работете чак толкова.

15 юни. Съботният ден може да ви изненада с внезапна нужда отново да се явите на работа и да довършите ангажимент. Направете го. Няма да остане невъзнаградено.

16 юни. В неделя направете сметка на бюджета си и вижте как върви месецът ви до този момент. Много е важно да го сторите, за да не се окаже към последно число, че харчовете са надминали възможностите ви.


 ВОДОЛЕЙ

Услужете, ако можете

 

14 юни. Бъдете отворени към нови идеи и способи за работа. Опитайте да използвате развитието на технологиите и изкуствения интелект, за да подобри вашата продуктивност и продуктивността на това, с което се занимавате. Така ще ви остава повече свободно време за вас самите.

15 юни. В събота не се учудвайте, ако роднини ви поискат заем. Сега имате възможност да услужите. Направете го, защото не знаете и вие кога ще имате подобна нужда.

16 юни. Неделята е доста по-различна от социална гледна точка. Ще ви се наложи да общувате с много хора и това ще ви носи приятни емоции. Организирайте срещи, отидете на гости. Прекрасен ден.


РИБИ

Нужда от уединение

 

14 юни. Имате нужда от усамотение, баланс и хармония в ежедневието си. Опитайте да се видите отстрани, с чужди очи. Вижте как изглеждате, какво правите. Как действията ви изглеждат от чужда гледна точка. Съгласни ли сте с това, което сте вие в очите на другите? Дали не искате да промените нещо?

15 юни. Подходете творчески към разпределението на свободното си време в почивните дни. Не можете да угодите на всички, но можете да съгласувате част от плановете си със своите близки.

16 юни. Неделята оставете за почивка. Имате нужда да поемете глътка въздух и да се разтушите от всичко, което ви се случи в последно време. Релаксирайте с книга в ръка. Отделете се от ежедневието.


Хороскоп за родените на 14 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година не се притеснявайте да правите промени в живота си. Открехвайте завеси към нови светове и изследвайте реакциите си в нови ситуации. Предизвиквайте се повече.

Хороскоп за родените на 15 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година не надскачайте своите възможности, а дайте всичко от себе си, за да задържите темпото, което сте набрали до този момент. Избягвайте новите начинания.

Хороскоп за родените на 16 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете зарадвани от новини, които ще се окажат щастливи и ще променят мирогледа ви. Имахте нужда от свежа инжекция от емоции и страсти.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *