Хороскоп

Хороскоп за 19 юни: Бъдете отговорни към парите си

Луната преминава от Скорпион в Стрелец. Отложете важните задачи. Тези, от които зависи бъдещото ви развитие. Днешният ден не е сред най-активните от тази седмица. По-скоро ще се изнервите, ако разчитате да свършите много работа. Не ви спори, разсеяни сте. Внимавайте, ако някой се опита да ви отправи предложение от служебен характер. Избягвайте подписването на договори, касаещи влизане в кредит или закупуване на имущество. Бъдете отговорни към парите си.


ОВЕН

Бройте до десет

 

Днес сте активни, решителни и често допускате грешки по невнимание. Може би е по-добре, ако понякога изпадате в моменти на колебания. Именно тези моменти ви предпазват от грешни стъпки. Днес бройте до десет, преди да откликнете на поредното предложение в професионалната сфера. Помислете добре.


ТЕЛЕЦ

Търсите хармония

 

И вие сте активни и решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказваха нехармонични. Можете да влеете енергията си в подобно начинание. Днес обръщате голямо внимание на обществото около себе си и желаете да сте в хармония с него.


БЛИЗНАЦИ

Не прибързвайте

 

Сряда не е сред най-активните дни от тази седмица. Обърнете повече внимание на рутинните си задачи. Въпреки всичко, неочаквани ситуации ще се окажат в основата на променливото ви настроение. Налага се да вземате прибързани, недотам правилни решения. Успокойте се. Погледнете здравето си.


РАК

Проявете отговорност

 

Налага се да се справяте с неочаквано възникнали ситуации на работното място, които изискват лична инициатива и мотивация. В дни като този е доста трудно да се проявите като мотивирани служители. Обзети сте от апатия и незаинтересованост. Горещото време и идващото лято ви разсейват допълнително.


ЛЪВ

Вие можете

 

Изпитвате страх да се заловите с нещо ново, което ви предстои. Разколебани сте, че вървите в правилната посока. Нямате вътрешната увереност за успеха си. Време е да си направите анализ и оценка на силите и възможностите. От вас зависи да се справите брилянтно с всичко, с което се заемате към този момент.


ДЕВА

Споделете

 

Очаква ви пълноценен ден, изпълнен с жизненост, сили и предизвикателства. Не пропускайте да поговорите с приятелите и с хората, които ви заобикалят, за бъдещите си планове. Имате нужда да споделите своите идеи. Планирайте инициативите си. Не подписвайте договори, колкото и да ви омайват с добри предложения.


ВЕЗНИ

Бъдете внимателни

 

Денят е емоционален и затова е добре да бъдете особено внимателни, когато влагате парите си. Възможно е да сключите сделка, от която губещата страна да се окажете вие. Бъдете нащрек за ласкатели, галещи егото ви. Те търсят начин как да ви омаят за пореден път и да се домогнат до вашата финансова подкрепа.


СКОРПИОН

Ангажименти

 

Днес е важно да се справите с лошото си настроение, което ви е обзело още от сутринта. Затрупани сте със задачи и ангажименти, но е повече от ясно, че няма как да ги свършите в срок до края на работния ден. Обърнете повече внимание на себе си, на външния си вид и начина си на живот. Разчупете нещо в ежедневието.


СТРЕЛЕЦ

Откажете срещи

 

Днес изпипвате всичко, до което се докоснете. Не работите бързо, но за сметка на това имате ясната преценка точно с колко ангажименти да се заловите, за да ги довършите в указания срок. Избягвайте срещите с много хора, които губят времето ви. Сега не се нуждаете от допълнителни идеи. Вечерта си легнете рано.


КОЗИРОГ

Не се надскачайте

 

Оказвате се в центъра на вниманието и във вихъра на силите си. Този ден ви предизвиква с доста предложения, които вие приемате едно по едно. За съжаление, моментът е неподходящ за стартиране на каквото и да било. Не се нагърбвайте с работа, която не сте в състояние да свършите в срок. Ще загубите много пари.


ВОДОЛЕЙ

Откажете

 

Натоварени сте с ангажименти, които не сте в състояние да свършите в срок и с качеството, което се изисква от вас. Липсват ви нужните умения в сферата, за която се отнасят. Опитайте да откажете любезно тази работа и да насочите вниманието си към нещо по-продуктивно. Нещо, в което плувате в свои води.


РИБИ

Свиркате си

 

В сряда стъпете здраво на земята и оценете всички възможности, които стоят в близкото ви бъдеще. Бъдете сигурни, че имате шанса да се справите с трудностите и неприятните задачи, изостанали от преди време. Денят ви вдъхва оптимизъм. Вдъхновени сте. Знаете, че нещата рано или късно ще се оправят някак си.


Хороскоп за родените на 19.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се лишавайте от възможности да пътувате и да се насладите на нови преживявания. Те ще ви дарят с позитивни емоции, които ще помните дълго след това.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *