Хороскоп

Вашият хороскоп за 26 юни

Свършете по-важната част от делата си в часовете преди обяд, когато Луната е в хармоничен аспект с Меркурий и ни дарява с бодрост, решителност и късмет

Преодолейте консерватизма си и гледайте напред без страх от бъдещето. Следобе Луната навлиза в Риби. Спрете да анализирате думите на хората и да ги преиначавате, сякаш някой иска да ви нарани. Овладейте чувствителността. Денят е позитивен.

 

ОВЕН

Първо помислете

 

Контактни, отворени и сговорчиви, още сутринта правите впечатление на неспокойни и превъзбудени хора, търсещи силни усещания. В службата сте прекалено ентусиазирани да се заемете с нов проект или да предприемете необмислени промени. Въпреки че денят е много благоприятен, аз ви съветвам все пак да мислите, преди да действате.

 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте с финансите

 

Събуждате се в добро настроение, но не бива да пренебрегвате малките пречки, които се явяват на работното място. Там бъдете съсредоточени и не допускайте грешки. Добре е да внимавате особено много за финансовото си състояние. Позволявайте си само онова, което сте в състояние да си купите с доходите си към този момент.

 

БЛИЗНАЦИ

Разчитайте на себе си

 

Нуждаете се от контакти, подкрепа и едно рамо, което обаче няма да получите в този момент. Налага се да разчитате единствено на собствените си усилия, така че добре преценете действията си. Съветът ми е да не правите големи промени, а да се заемете с ежедневните си дела. В личен план избягвайте да спорите. Не използвайте насилие.

 

РАК

Зарадвайте се

 

Въпреки успешния ден, вие сте чувствителни и това няма как да не се отрази върху настроението ви. От една страна, печелите добре и се превръщате в пример за колегите си на работното място, а и в бизнеса, ако се занимавате с такъв. От друга, лични недоразумения ви карат да унивате и не можете да се зарадвате истински на триумфите си.

 

ЛЪВ

Завършете деня с кино

 

Ще преживеете един доста хармоничен ден, в който можете лесно да гоните целите си, стига да сте последователни и най-вече – да вършите дела, присъщи за вас самите. Не се занимавайте с нищо, което ви товари или тежи. Около обяд прегледайте програмата в кината и си изберете филм за посещение довечера.

 

ДЕВА

Бъдете по-уверени

 

Можете да затвърдите позициите си, стига да бъдете малко по-уверени в себе си, а и достатъчно целенасочени. Вероятно е днес да поемате в една посока, след което да я сменяте. Така си причинявате излишни главоболия. На работното място това е важен ден, защото днес сте в състояние да си отвоювате добри позиции за бъдещето.

 

ВЕЗНИ

Бъдете по-сдържани

 

Стига да не сте прекалено напористи, днешният ден ще отключи много врати, свързани с работата, финансите и материалното ви положение. Не гонете късмета си с прекалена активност. Също така, не показвайте и силното си его, което в повечето случаи върви срещу вас. Мерете приказките си. Има защо да сте по-сдържани.

 

СКОРПИОН

Препятствия

 

Предстои ви един малко по-труден ден, в който ще трябва да проявите сръчност и дори ловкост при справяне с ежедневните проблеми. Осъзнайте силата, скрита вътре във вас. Дори и да срещате препятствия, не се предавайте. Този ден разполага с шанса да се превърне от труден в изключително благоприятен и незабравим.

 

СТРЕЛЕЦ

Романтика и действие

 

Предстои ви ден, изпълнен с романтика и желани промени. Днес действията ви също трябва да са обмислени. Избягвайте да спорите с хора, които просто ви губят времето. В желанието си да ги убедите в своята гледна точка, вие пропилявате ценни минути, които можете да вложите в изпълнение на целите си. Вечерта отидете на кино или театър.

 

КОЗИРОГ

Нерешителност

 

Неспокойният сън, който е причина за вашето раздразнение сутринта, е породен от липсата на достатъчно решителност, за да поемете важен ангажимент на плещите си. Денят ви носи промени, които идват, независимо дали сте готови, или не за тях. Подгответе се за повече работа от обичайното. Не я отлагайте за утре.

 

ВОДОЛЕЙ

Добра новина

 

Сряда ви намира в добро настроение, а сутринта се радвате на подем. Свършете си важни дела в сутрешните часове. Добра новина, която ще ви даде повод за усмивка, можете да очаквате около обяд. Заредете се с оптимизъм, но не оставяйте недовършени дела за утре. Каквото можете да свършите днес, направете го.

 

РИБИ

Силен ден

 

Предстои ви активен ден, в който трябва да впрегнете в пълна сила енергията си и да успеете да я задържите в подем. Още в сутрешните часове ви предстоят добри новини, даряващи стимул да се борите за още по-големи завоевания. По-благоприятната част от деня и за вас се крие до обяд. Не оставяйте важни дела за следобеда.

 

Хороскоп за родените на 26.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година слушайте интуицията си, която никога няма да ви излъже. Когато се налага да вземате решения, вътрешният ви глас ще ви помага да избирате винаги най-правилната посока.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *