Хороскоп

Хороскоп за периода 28 – 30 юни

Днешният ден е зареден с позитивна енергия, в събота можем да скъсаме неподходящи връзки

 

Луната в петък преминава от Риби в Овен, а хармоничните й аспекти с Уран и Плутон ни дават възможност да помислим за промените, които сме пожелали да направим през този месец и не са се осъществили.

Дали не трябва да наблегнем повече през следващия? Денят е зареден с енергия и сили, с ентусиазъм и благоприятни възможности, но за да ги достигнем, е нужно да сме инициативни. В събота Луната е в Овен и е в квадратура с Венера. Един прекрасен момент да се решите на раздяла с хора, с които вече не можете да се търпите взаимно. А и не е нужно да си го причинявате. В неделя Луната преминава в Телец и ни дарява с жизнерадостно настроение. Квадратурата й с Плутон ни предупреждава, че е възможно да се разтревожим за свои близки, които в последно време са с по-крехко здраве и се нуждаят от грижи.


ОВЕН

Активен петък

 

28 юни. Възможно е да се събудите недоспали. Не съдете за деня от сутринта. Следобедът е вашето време, когато ще почувствате прилив на ентусиазъм и положителни емоции. Опитайте да сте по-социални, а вечерта излезете с приятели на по чашка.

29 юни. В събота ще си намерите повод да промените част от живота си. Но отново съветът е да го правите премерено и с много разум, защото това, което започнете, няма как да спрете след време, само защото сте видели, че не си струва.

30 юни. Неделният ден ви носи спокойствие и радост за това, че сте си вкъщи и нямате кой знае какви ангажименти. В добро настроение сте. Има и такива дни, в които чувствате удовлетворение от всичко.

 

ТЕЛЕЦ

Лежерна неделя

 

28 юни. Ще се радвате на силна креативност през днешния ден. Месецът завършва добре за вас и сте доволни от резултатите, които постигнахте. В следобеда можете да се приберете вкъщи и да си отпочинете. Имате нужда от отмора.

29 юни. В събота звездната конфигурация може да окаже сериозно влияние върху вашето физическо и емоционално състояние. Мнозина от вас ще се почувстват без сили и с болестни симптоми. Ще отшумят още утре.

30 юни. В неделя си починете добре. Не спахте много през последната нощ и днес можете да си наваксате, като останете до по-късно в леглото и не бързате заникъде.

 

БЛИЗНАЦИ

Нужда от запознанства

 

28 юни. В сутрешните часове няма да липсват ситуации на конфликти и напрежение в службата. Нека те не ви уморяват, защото в следобеда настроението и усещането рязко се променя, а един ваш успех ще накара всички колеги да ви се възхищават.

29 юни. Събота ви дава възможност да пренаредите социалния си живот. И без това в сферата на контактите ви от известно време тече обновление – старите отпадат, идват нови.

30 юни. В неделя не ви се мързелува. Напротив, вие сте доста активни и едва ли ще прекарате деня си вкъщи. Можете да се срещнете с полезни хора, от които да научите интересни неща. И без това имате нужда от нови запознанства.

 

РАК

Доволни от себе си

 

28 юни. Ако все още не сте планирали своята лятна почивка, направете го в сутрешните часове. В добро настроение сте, а и се чувствате отпочинали. В следобеда ще разберете за важни ангажименти в службата, които предстоят за юли.

29 юни. Ще се сдобиете с нови идеи за реализация в служебен план през следващите няколко месеца. Независимо дали сте на път, или пък вкъщи, все ще ви хрумне някоя идея за промяна в професията.

7 май. В неделя не мислете за работа. Дайте начало на сезона на отпуските и почивките. И да трябва да променяте нещо, то ще е от есента. Отпуснете се. Помислете как да оползотворите уикендите през предстоящия юли.

 

ЛЪВ

Нужда от нови идеи

 

28 юни. В петък сутринта обърнете повече внимание на бюджета си. Не всички разходи, които ви се изсипаха на главата напоследък, сега са погасени. Ще получите допълнителни средства, които ще ви помогнат да се издължите по-бързо.

29 юни. В събота ще си отворите очите за хората, с които общувате в ежедневието си. Може би се нуждаете от някои промени в тази сфера и всъщност е добре да се замислите да промените средата си на живот.

30 юни. В неделя се обадете на приятели, с които се виждате рядко. Нуждаете се от такова общуване, което да не е в рамките на рутинното ви ежедневие. Имате нужда да се поставите в нови ситуации и да чуете нови идеи.

 

ДЕВА

Казвайте по-често „не“

 

28 юни. В петък сутринта е възможно да сте доста чувствителни и лесно да се засягате от думи, които са казали хората, с които общувате. В следобеда се оставете на течението. Приберете се по-рано вкъщи. Може би ви е нужно да си отпочинете по-дълго.

29 юни. Някои случки днес ще ви подскажат за хора, с които е важно да прекратите взаимоотношения, за да се запазите вие, да запазите вашата нервна система. Не се страхувайте да казвате думичката „не“.

30 юни. Не е изключено да получите обаждане от далечен роднина, който има нужда от вас и вашата подкрепа. Най-вероятно се отнася за финанси, които трябва да му изпратите в най-скоро време.

 

ВЕЗНИ

Работа ви чака

 

28 юни. Днес можете да убедите всеки в своята гледна точка. Използвайте обаятелните си думи и жестове, за да представите проект в службата и да спечелите доверието на ръководството и колегите си. Работа ви чака през юли и вие ще я ръководите.

29 юни. Аспектът на Луната с Венера днес ви дава право на избор – дали да сте свободни, или зависими. Вие ще го направите по свой собствен начин. Можете да приключите връзките си с хора, които ви вредят.

30 юни. Не е изключено да се решите и да пътувате в неделя и да си вземете отпуск в началото на юли. В такъв случай защо не помислите и отскочите до морето по повод първоюлския празник?

 

СКОРПИОН

Шанс за необвързаните

 

28 юни. Не се притеснявайте да обърнете повече внимание на всичко, което обичате да правите. С което обичате да се разнообразявате. Краят на месеца е. Не подемайте нови професионални проекти. Оставете ги за понеделник. Сега се забавлявайте.

29 юни. Подредете мислите си относно своя личен свят и живот. Необвързаните имат шанса да срещнат подходяща половинка, с която да прекарат поне едно незабравимо лято. А защо не и повече време заедно?

30 юни. В неделя ви се иска да разнообразите ежедневието си със срещи или пътувания, но нямате сили за това. Не се чувствате физически активни. Починете си. Наваксайте си сън.

 

СТРЕЛЕЦ

Нужда от почивка

 

28 юни. Разговаряйте с близките си и ги попитайте за плановете им за през уикенда. Обсъдете идея да прескочите до място, което всички обичате и се чувствате добре. Избягайте от шумното ежедневие. Защо не пробвате да отскочите до морето за няколко дни?

29 юни. В събота се чувствате без особени сили и в лошо здравословно състояние. Не си внушавайте болести. Неразположението ви е предизвикано от липсата на сън и почивка. Ако поспите до по-късно днес, ще се ободрите.

30 юни. Капризни сте в неделя и търсите причина да се заядете със своите близки, най-вече с половинката. Внимавайте какво си казвате, за да не се налага да се извинявате след това.

 

КОЗИРОГ

Неудобна събота

 

28 юни. В сутрешните часове говорите добре и всички разбират онова, което искате да им кажете. Използвайте момента, за да изгладите стари недоразумения. В следобеда побързайте с работата. Приберете се по-рано вкъщи. Прекарайте вечерта със семейството си.

29 юни. В събота се будите без сили и енергия. Имате нужда да поговорите с някого, но не намирате правилния човек. Никак не се чувствате удобно в кожата си днес. Усамотете се и не вгорчавайте живота на хората покрай вас.

30 юни. В неделя сте забързани, но нищо не ви спори. Сякаш вървите с превръзка на лицето, без да знаете накъде отивате и защо правите каквото и да било. Има и такива дни.

 

ВОДОЛЕЙ

Ценен съвет

 

28 юни. Ще ви се наложи да разрешите наскоро възникнал финансов проблем. Било то в семейството или пък във фирмата, в която работите, този проблем се е превърнал в голяма пречка за спокойствието ви. Е, сега е време да го премахнете от своето съзнание.

29 юни. В събота ще получите съвет, който ще ви покаже верния път към щастливия живот. Е, разбира се, че трябва да се простите с някои свои любими рутинни навици, но всичко си има цена. Ще ви се отворят очите за доста неща.

30 юни. Неделният ден може да не протече според вашите предварителни планове. Нещо внезапно ще се обърка и това може да ви коства доста ядове. Приемете случващото се.

 

РИБИ

Настоявайте да бъдете чути

 

28 юни. Не се страхувайте да се заявите в сутрешните часове. Да настоявате вашата гледна точка да бъде чута и взета под внимание. Не се притеснявайте да действате. В следобедните часове ще получите приходи, които ще ви изненадат приятно.

29 юни. В събота е срещата на Луната с Венера, чиято цел е да промени начина ви на живот и съжителство в семейството. Можете да поговорите с близките си и да подобрите взаимоотношенията си. Вземете важни решения за едно по-добро бъдеще.

30 юни. В неделя сте в отлично настроение и ще отдадете деня на приятни срещи и разговори. Не сте ефективни вкъщи, ако искате да вършите къщната си работа. Оставете я друг път.

 

Хороскоп за родените на 28 юни – Честит рожден ден!

С каквото и да се залавяте през годината, която за вас започва да тече от днес нататък, бъдете нащрек за хора, които се стремят да ви ограничат, подложат крак и попречат в намеренията чрез грешни думи и внушение на страх.

Хороскоп за родените на 29 юни – Честит рожден ден!

Не се притеснявайте да казвате мнението си през новата година. То ще е от значение и ще бъде чуто. Предстои ви силна и изпълнена с промени година. Предстои ви начало.

Хороскоп за родените на 30 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година лесно ще постигате целите си, ако успеете да съхраните добрите взаимоотношения с хората около вас. Ще се убедите, че без подкрепата на хора никоя работа няма да върви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *