Хороскоп

Хороскоп за 2 юли: Денят е подходящ за довършване на ангажименти

Не се учудвайте, ако не всичко ви спори така, както вчера. Денят е подходящ за довършване на ангажименти, но не и за започване на нови. В личните взаимоотношения хармонията настъпва в късния следобед и вечерта. Луната преминава от Телец в Близнаци и през целия ден се усеща съвпадът й с Уран.


ОВЕН

Ще се утвърдите

 

Действайте внимателно във вторник. В сутрешните часове късметът и успехът са във вашите ръце, но напрежението е силно и осезаемо. Възможно е да избухнете във всеки един миг. Овладейте се. Денят е благоприятен и ви подкрепя, ако действате по вече предприети инициативи. Ще се утвърдите и ще работите за благото на своя имидж.


ТЕЛЕЦ

Приятна среща

 

И днес от вас се иска да владеете страстите си, да не влизате в излишни конфликти и да не налагате мнението си там, където то не бива прието с овации. Действайте по вече предприетите инициативи. Не влизайте в излишни разправии и конфликти. Следобед ви чака доста приятна среща или разговор по телефона. Насладете й се.


БЛИЗНАЦИ

Развивате се

 

Както обещах, предстои ви доста благоприятна седмица. Развитието в положителна посока започва още от днес, защото добивате увереност, че можете и знаете. Не влизайте в излишни конфликти в сутрешните часове. Повече енергия и положително настроение ви очаква следобед. Насладете се на хармоничните си взаимоотношения с близките.


РАК

Не се карайте

 

Желаете да водите във всичко и на всяка цена. Силно изявената ви страст да бъдете лидери днес може да ви подведе да вземете купища погрешни решения. В сутрешните часове сте доста нервни, напрегнати и негодувате за щяло и нещяло. Превръщате деня си в арена за словесни битки, а не бива. Овладейте нервите.


ЛЪВ

Научавате урок

 

Сблъсъците, които предстоят днес между вас и хората наоколо, ще ви научат на един важен принцип. Невинаги, когато искате да кажете нещо, то е правилно и на място. Ето защо е добре да мерите приказките си, да преценявате добре как ще бъдат възприети вашите слова и кого е вероятно да засегнат.


ДЕВА

В погрешна посока

 

Прекалявате с претенциите си и това води до поредица от решителни, но грешни постъпки, които ще ви костват хармонията във взаимоотношенията с хората около вас. В сутрешните часове сте силно изявени лидери без идея и посока. Тръгнат ли да ви следват онези, които омайвате с думи, ще ги отведете в погрешна посока.


ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи

 

Разполагате с шанса да изживеете деня си по два коренно различни начина. Единият е като се отворите към света и привлечете познанства, от които нямате нужда, и ще бъдат по-скоро неблагоприятни. И другият е, като се затворите в черупките си и не допускате никого до своите мисли, идеи и ценности. На ваше място бих предпочел втория.


СКОРПИОН

Прекъснете контакти

 

Изненадани сте, че въпреки че се извинихте на хората, които сте засегнали по един или друг начин, те отново ви обръщат гръб. Съдбата ви показва, че е време да приключите взаимоотношения с подобни познанства, които отсега нататък очевидно са ви ненужни. Избягвайте спречкванията днес. Вършете своята лична работа.


СТРЕЛЕЦ

Нужда от почивка

 

Доста нервни сте във вторник. По време на сутрешните часове във вас протича електричество и прехвърчат искри. Добре е да успокоите топката и да овладеете излишната нервност. Опитайте чрез спорт, йога или медитация. Избягвайте разговорите, а останете насаме със себе си. Имате нужда от почивка.


КОЗИРОГ

Не допускайте грешки

 

Във вторник поведението ви трябва да е премерено с най-висока точност. Не си позволявайте да давате обещания. Ако се налага да свършите определени задачи, по-скоро не се обвързвайте с крайни срокове. Активната част на днешния ден е до ранния следобед. Това е и времето, когато успехът ще бъде с вас. Не допускайте грешки.


ВОДОЛЕЙ

Без инициативи

 

Обсебени сте от идеята да поставяте ново начало. Да се заемете с нещо ново или да промените посоката си на движение коренно от тази, по която вървите сега. Искате нещо да се измени, да бъде другояче. Днешният ден обаче ви предупреждава да останете пасивни, каквото и да ви се случва. Не подемайте никакви инициативи.


РИБИ

Нападат ви „кръвопийци”

 

Въпреки предупрежденията вчера да бъдете нащрек за лицемерни познанства и неблагоприятни контакти, вие бяхте общителни и доста непредпазливи. Това е и причината днес да не успявате да се концентрирате. Очаквайте позвънявания от хора, които търсят личния си интерес от връзката си с вас, без да ви дават нищо в замяна.


Хороскоп за родените на 02.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се научите, че в новото време, в което живеем, трябва приспособяване и адаптиране, за да печелите добре и да живеете добре финансово. Бъдете склонни към промени.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *