Хороскоп

Вашият хороскоп за 10 юли: Можем да отхвърлим доста задачи

Движението на Луната в Дева и квадратурата й с Юпитер днес ни подтиква да погледнем на проблемите в ежедневието си от философска гледна точка, да ги анализираме и разрешим по възможно най-безболезнения начин. Днес можем да отхвърлим доста задачи, стига да проявяваме разбиране към ситуациите.


ОВЕН

Разчитайте на чара си

 

В сряда сте мобилизирани и доста настойчиви относно своите идеи и цели. Нерядко напоследък се случва такъв ентусиазъм да ви залее още от сутринта. Използвайте момента и се отдайте на плановете си. Чарът ви е осезаем и той ще бъде причината да постигнете онова, което целите. Решете проблемите си чрез разум.

 

ТЕЛЕЦ

Възможност

 

Благоприятен, но и изпитателен, денят се оказва интересен и дори интензивен за по-голямата част от вас. Не се предоверявайте и гледайте да участвате пряко в делата, които ви касаят. Професионалният ви ден ще бъде наситен с възможности, някои от които за повишаване на доходите. Ще ви се обадят за нова работа.

 

БЛИЗНАЦИ

Зависи от вас

 

В разгара на тази работна седмица се оказва, че сте поставени пред дилеми и трябва да вземете решение накъде да тръгнете. Мнозина са отчаяни от обстоятелствата около себе си, други желаят да им се случат точно определени промени. А промените зависят от вас. Днес можете да ги предизвикате и задвижите.

 

РАК

В нов период сте

 

Днес ще се справите отлично с възложените ви задачи, ако успеете да ги разсрочите равномерно в работното си време през деня. За целта още сутринта си нахвърлете някакъв график, който да спазвате впоследствие. Чувствате се щастливи и доволни от всичко, което постигате днес. Не забравяйте. В нов период сте.

ЛЪВ

Като на изпит

 

В сряда сте във форма. Влагайте в действията си нужното търпение, мисъл и разсъждение. Вече усетихте, че настоящата седмица е с променлив характер и се подгответе за трудности в някои от следващите дни. Прожекторите са насочени към вас и много хора следят действията ви. Може би се чувствате като на изпит. Вземете го с отличен.

 

ДЕВА

Не се противопоставяйте

 

Ще бъдете напрегнати и нервни. Напът сте да направите някои грешки, за които е вероятно да съжалявате след време. Отнасяте се с пренебрежение към новостите около себе си и не искате да приемете, че вие също сте част от тях. Противопоставянето на инат само ще ви нанася вреди. Приемете и продължете напред.

 

ВЕЗНИ

Дълбоки размисли

 

Днес ще бъдете умислени, смълчани и няма да се стремите да предизвиквате хорското внимание. Денят не е сред най-активните за тази седмица, но пък ви дава възможност да отстъпите крачка назад и да помислите върху себе си. Върху връзките, които протичат в живота ви. Върху това – как да накарате другите да са по-щастливи с вас.

 

СКОРПИОН

Време е

 

И в сряда шансовете при вас продължават да се развиват и да вземат все по-голяма част от вниманието ви. Това обаче категорично означава, че моментът за избор настъпва. Ще трябва да го направите. Защото съдбата дава шанс след шанс, но и очаква от вас да изберете един от тях и да започнете да го реализирате.

 

СТРЕЛЕЦ

Момент за промяна

 

Вие също ще бъдете поставени в ситуации на избор. Такива, в които ще трябва да вземете решение или поне да промените своите намерения, които в дългосрочен план ще доведат до вземане на решение. Настъпил е момент или етап в живота ви, в който трябва нещо да се промени. И това не звучи страшно, а по-скоро щастливо.

 

КОЗИРОГ

Разплитате възли

 

В доста добро настроение ви намира днешният ден, а това е тенденция, която е характерна за цялата седмица. Съсредоточете се върху деловите си цели точно сега, защото деловодството и частният бизнес ще са сферите, които ви вървят най-много. Осъществете разговори и разплетете някои възли. Ще имате успех.

 

ВОДОЛЕЙ

Приемайте

 

Ще бъдете зарадвани от предложение, което звучи доста примамливо на работното място. Впоследствие обаче ще разберете, че усилията, искащи се от вас, ще са една идея повече и по-отдадени, отколкото вие сте си представяли. Но пък всичко това ще си заслужава. Така че приемайте, без да се замисляте.

 

РИБИ

Наблягате на качеството

 

Днес няма да наблягате на обема от работата си, а на нейното качество. Ще свършите няколко дребни неща, но те ще са завършени отлично. Като по учебник. Нямате сили и тонус да се заемате с нищо ново. Великолепно се чувстват онези от вас, които са в летен отпуск и разпускат на спокойно и тихо място.

 

Хороскоп за родените на 10.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се страхувайте да заявите себе си със своите си възгледи, качества и способности. Бъдете категорични. Няма да преувеличите, ако изтъкнете добрите си страни. Правете го по-често.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *