Хороскоп

Хороскоп, 11 юни: Криза за Раците, благоприятен ден очаква Стрелците

Очаква ни благоприятен ден. Движението на Луната в Дева и хармоничният аспект, който тя сключва с Марс и Уран в Телец, са гаранция, че дори и запорираните от времето задачи ще тръгнат в прав ход сега. Отнасяйте се сериозно към това, което вършите, и ще получите отлични резултати за труда си.


ОВЕН

Положителен период

 

И днес доброто настроение е с вас още от сутринта. Трудностите, които имахте през отминалите дни, малко по малко се размиват с времето. Обещанията за благоприятно развитие вече са налице и вие чувствате, че с вас се случва нещо хубаво, нещо ново. Процесът е стартирал, радвайте се на положителния период, в който живеете.

 

ТЕЛЕЦ

Настоявайте за своето

 

Втората част от седмицата обещава да бъде по-успешна, защото нараства вашата отговорност. С проблемите се справяте, като ги решавате навреме и проявявате нужната разумност. Малко повече трудности може да срещнете при разрешаване на финансова нередност. Когато става дума за пари, настоявайте за своето.

 

БЛИЗНАЦИ

Промени

 

Промени и раздвижване са основните ключови думи в хороскопа ви за четвъртък. Те са във ваш интерес и няма да е зле, ако ги приемете. Бъдете внимателни с финансите, защото напоследък харчихте повече, отколкото можете да си позволите. Не че ще останете без пари, но все пак имайте едно наум.

 

РАК

Временна криза

 

Намирате се в период на затишие. Обзети сте от чувство за безпокойство заради личните ви финанси. Пресметнали сте грешно приходите си, а вече сте направили непредвидени разходи, които карат бюджета ви да свети в червено. Не се притеснявайте, до края на месеца всичко ще се подреди благополучно.

 

ЛЪВ

Действайте по плана

 

Време е да стартирате изпълнението на плановете си. Ако вчера нещо ви тормозеше или будеше безпокойство, то вече от днес нещата се стабилизират. Емоциите ви утихват и действате в пъти по-спокойно и правилно. В добри взаимоотношения сте с всички наоколо. Обърнете внимание на идеите – и своите, и чуждите.

 

ДЕВА

Ограничете контактите

 

Въпреки своята неоправдана обидчивост, днес сте в добра кондиция и ще отхвърлите доста работа в службата. Интересното е, че намирате правилния път към разрешаване на всеки проблем и затова ставате особено търсени. Срещата с много хора ви изнервя и е по-добре да ограничите контактите тази вечер.

 

ВЕЗНИ

Нещо различно

 

В четвъртък имате нужда да разчупите мисленето си, да разместите границите на своето възприятие. Изпийте кафето си с нови хора. Тръгнете на работа по друг, различен от традиционния път. Направете нещо, което да ви напомни, че животът се променя и върви напред, а редом до него – и вие също.

 

СКОРПИОН

Ще успеете

 

Срещате доста пречки по пътя си, но те не са поставени от никого. Сами сте си ги създали със своите действия в изминалите дни. Добрата новина обаче е, че сте дарени със сили и упоритост и можете да вдигнете всяка бариера пред себе си, стига да не се откажете в самото начало. Давайте смело и ще успеете.

 

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден

 

В четвъртък се чувствате отлично. Сякаш сте намерили своето място сред останалите. Тихи и внимателни, вие общувате с лекота с всички. Нужна ви е малко повече амбиция, за да постигнете целите си. Сила и упоритост ще дойдат следобед. Уловете порива на новите си идеи и ги превърнете в реалност още в следващата седмица.

 

КОЗИРОГ

Бъдете съсредоточени

 

Натоварен, но и ползотворен ще бъде вашият професионален ден, като се изходи от насъбралите се напоследък задължения, които незабавно трябва да бъдат свършени до утре. Вероятността да допуснете грешки по невнимание е голяма, ако ви липсва концентрация и увереност в силите. Съсредоточете се.

 

ВОДОЛЕЙ

Добра новина

 

По всичко личи, че нещо ново настъпва в живота ви около този момент. Измъчвате се, че не можете да поставите изцяло ново начало. То е насрочено за следващата седмица. Сега се радвайте на подема и силите, които имате. В личен план ви очаква добра новина, свързана с ежедневния живот в семейството или с половинката.

 

РИБИ

Вярвайте в успеха

 

Очакват ви благоприятни резултати, за които се борехте дълго време. Пред вас се разкрива благоприятна развръзка. Сферата на тази развръзка е различна при различните представители от знака, но общото между всички вас, Риби, е, че тръгвате напред. Борете се усърдно и вярвайте в своя успех.

 

Хороскоп за родените на 11.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година заявете себе си, работете честно и гонете целите си докрай. Очаква ви щастлива година, която е обсипана с възможности. Не ги изпускайте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *